MoreBanker

Pengino - Är det billigast och bäst för dig?

Pengino är en jämförelsesida där man kan jämföra en mängd olika långivare så att du kan hitta det lån som är billigast och bäst för dig. 

- Läs mer -Varför välja Pengino?

Om man är ute efter ett lån kan man enkelt ansöka om detta hos Pengino, och därefter få låneerbjudanden från mer än 20 olika långivare. Oavsett om man är i behov av ett litet lån på 5 000 kronor eller ett större lån på 500 000 kronor hittar man säkerligen ett passande lån genom att ansöka via Pengino. Det tar enbart någon minut att fylla i ansökan och man slipper helt och hållet att ha några möten med banken.

Ett skäl till varför just Pengino kan vara ett bra val när man vill låna pengar är att man genom en enda ansökan kan nå ut till 20+ olika långivare. På så vis får man inte enbart ett låneerbjudande, utan flera olika som man kan jämföra och välja mellan. En ytterligare fördel med Pengino är även hur man får använda de lånade pengarna till vad man vill utan långa bankmöten där man tvingas förklara vad lånet ska användas till. Sist men inte minst tar det bara några minuter att ansöka om ett lån hos Pengino. När ens lån väl har godkänts tar det även enbart någon dag innan pengarna ligger på ens konto.

 

Lånebelopp och krav för lån

Hos Pengino kan man låna nästintill allt mellan himmel och jord. Oavsett om man bara är i behov av några tusenlappar till en ny laptop eller flera hundratusentals kronor till en ny bil kan man lita på Pengino. På denne jämförelsesida kan man låna minst 5 000 kronor och högst 500 000 kronor. Återbetalningstiden väljer man själv, och denne kan ligga på mellan 1 och 15 år. Den individuella räntan ligger vanligtvis på 3,54 - 18,15 % medan den effektiva räntan normalt sätt ligger på 3,60 - 33,40 %.

 

Samla lån hos Pengino

Förutom att låna pengar till konsumtion kan man dessutom använda Penginos tjänster för att samla tidigare lån. Om man exempelvis redan har flera mindre lån kan man ta ett större lån från Pengino för att betala av de tidigare lånen. Anledningen till varför många tar beslutet att samla lån är för att det då finns färre fakturor, räntor och långivare att hålla reda på. Samtidigt betalar man då också vanligtvis mycket mindre i räntor.

 

Hur ansöker man om ett lån?

Att ansöka om ett lån hos Pengino är hur enkelt som helst. Det man behöver göra är att fylla i en ansökan där man exempelvis anger önskat lånebelopp, återbetalningstid samt uppger vissa personuppgifter. Därefter tas en kreditupplysning, och om man uppfyller Penginos krav kommer ens ansökan att skicka vidare till en stor mängd olika långivare. Man kommer inom kort att motta flera olika låneerbjudanden, och det är då upp till en själv att välja det lånet som passar en som bäst. När man väl har valt det lånet som man vill ta skriver man under med mobilt BankID, och sedan dröjer det inte länge innan man har pengarna på sitt konto.

Skriv din email för att få fler billiga lånerbjudanden från oss.


Fortsätt utan att ange e-mail

Villkor