Morebanker visar reklam för lånegivare och mottar provision för att förmedla lån.
MoreBanker
Mark Andersen
03. januari, 2022

Världens dyraste adventskalender


Vi känner alla till den – adventskalendern. De flesta av oss har säkert fått den kända adventskalendern som barn där massor av godis, leksaker och andra småting blir fördelade i 24 små och relativt budgetvänliga gåvor. Om man dock verkligen vill imponera på sin käraste eller ge tillbaka för alla de hemmagjorda adventskalendrarna från din mor genom åren kommer du nog inte lång med smågodis eller leksaker. Därför får du här en guide till hur du optimerar den välkända adventskalendern. Det blir möjligtvis världens dyraste adventskalender, men det ska heller inte mycket till för att slå budgeten för den klassiska adventskalendern.

Tänk utanför ramen

Vi är i full gång med att tänka igenom adventskalendern, så därför är det nödvändigt att tänka utanför ramen. Tänk över vem du ger den till. Vad sätter din käraste pris på? Har han eller hon en bestämd favoritchoklad eller en viss produkt som personen i fråga reagerar lite extra på? Tänk på detta med adventskalendern så att den också speglar att du har lagt tid på att hitta precis det som den berörda blir glad för. För att projektet inte ska bli alltför tidskrävande rekommenderar vi dock att du först och främst lägger fokus på kvalitet. Härunder hittar du fem tips på vad en exklusiv adventskalender kan innehålla.

Välsmakande choklad

Chokladasken är en klassiker när vi ska ge gåvor till en festvärd. Den kan dock snabbt bli en opersonlig gåva och en platt smakupplevelse. Lyckligtvis finns det en mängd leverantörer som gör läcker och välsmakande choklad som inte får en att tänka på en firmajulgåva. Hitta en ask med få läckra choklader som mottagaren kan njuta av inom loppet av december månad. Det är en klassiker, men den kommer stensäkert att gå hem hos de flesta.

Sött och fylligt portvin

God choklad bör njutas av med ett gott portvin. De två fungerar väl tillsammans. Om du verkligen vill kalla till dig livsnjutaren ska du därför ta en tur till din lokala vinhandlare och fråga efter ett sött och fylligt portvin som kan passa fint till chokladen och få mottagaren att koppla av nä julstressen börjar dra sig in.

Gåvokort till upplevelser

Den exklusiva adventskalendern ska givetvis också innehålla upplevelser som leder till mer tid tillsammans för dig och mottagaren. Det finns ett stort urval av gåvokort för skräddarsydda upplevelser – det kan handla om wellness, gourmet eller actionfyllda upplevelser för adrenalinfantasten. Du kan dessutom lägga ett personligt gåvokort till mottagarens favoritmatplats, arrangera en utflykt där du betalar räkningen eller gå den säkra vägen med ett par biobiljetter. Möjligheterna är oändliga.

Exklusiv gin

De senaste åren har vår kärlek till gin vaknat upp, och det finns inte längre nog att servera med den välkända blåa Bombay Sapphire om du vill imponera med din gin & tonic. I Sverige och runtom i världen är det uppdukat en lån rad nya mindre gin-brännerier som bjuder på exklusiva smakupplevelser. Hitta en gin som din mottagares smaklökar kan njuta av och lägg eventuellt till en god tonic så att gåvan består av ett komplett set som är färdigt att användas när nästa fredagsdrink ska serveras.

Robusta apparater

Lägg till ett extra element av underhållning till adventskalendern genom att fylla den med robusta apparater som kan göra juldagarna lite roligare att ta sig igenom. Det kan vara alltifrån en Bluetooth-högtalare för den musikglada kärleken, en pulsklocka för fitness-entusiasten eller en platta till din mamma så att hon kan streama sina favoritserier. Här kan du se webbutiker som säljer elektronik.  Här har du en riktig möjlighet att göra gåvan personlig och variera kostnaden alltefter mottagarens och din egen ambitionsnivå.

Den traditionella adventskalendern har som bekant 24 gåvor, så vi föreslår att du lägger till de fem ovannämnda gåvoidéerna till dina personliga och skräddarsydda idéer. Andra bra förslag på vad kalendern kan innehålla kan vara smycken, läckra omvårdnadsprodukter eller den klocka som din käraste har talat om i hundratals år, men aldrig har fått köpt. Du kan dessutom mycket passande ge det som den 24:e och sista gåvan så att den också fungerar som en julgåva.

Behöver du hjälp att finansera julen? Jämför lån utan säkerhet som du kan använda till vad du vill. 

 

Därför kan du tryggt använda Morebanker.se

På Morebanker.se arbetar vi för att ge dig den perfekta överblicken över dina lånemöjligheter. Vi rangordnar de olika lånen efter faktorer som popularitet, lånevillkoren och vår provision. Vi kompenseras för att vi skickar kunder till partners. Läs mer

notifyImg Ansøg nu

Vi har ett extra erbjudande till dig

user

Email

Mobil

Nya låneerbjudanden väntandes!

user

Email

Mobil