MoreBanker

Snabblån för konsumtion

Det kan hända vem som helst att man hamnar i en situation där det bara väller in den ena räkningen efter den andra i brevlådan. Man mister snabbt överblicken om det är en oförutsebar räkning som kommer in, då det är såsom namnet antyder oförutsebart. Detta betyder att man kanske inte har pengar nog på kontot för att täcka dessa utgifter och så kan goda råd vara mycket dyra. Varje år hamnar fler och fler svenska i den här situationen, och när det sker har man vissa online möjligheter.

Man kan kontakta sin kreditor och hoppas på att kunna få ett förnuftigt avtal. Man kan dock också bara ta ett litet konsumtions-lån. Det behöver ju inte vara något större belopp om det bara ska täcka en mindre räkning. Snabblån har blivit en mycket populär lösning för svenskarna som snabbt behöver pengar och som inte har tid eller ett överskott att brytas med banken som håller hårt i pengarna. Det är inte farligt att ta ett snabblån om man bara ser till att hålla de villkoren som ställs.

Här är de lån som vi rekommenderar:

Lånebelopp Återbetalningstid Ränta/år Svarstid

Utmärkt 9.5 / 10

20.000 - 500.000 kr. 12 - 144 Mån. 9.95-21.95% 1-2 Dagar
ANSÖK
Räkneexempel: Låna: 500.000 kr. Löptid: 12 månader. Avgifter: 0 kr. Nominell ränta: 12.9 %. Effektiv årsränta: 29 %. Kostnad: 44635 kr/månad. Totalt: 535622 kr. Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 9.95%-21.95%.
Lånebelopp Återbetalningstid Ränta/år Svarstid

Utmärkt 9.6 / 10

1.000 - 25.000 kr. 3 - 15 Mån. 39% Direkt
ANSÖK
Räkneexempel: Låna: 3.000 kr. Löptid: 12 månader. Avgifter: 395 kr. Nominell ränta: 39 %. Effektiv årsränta: 113.46 %. Kostnad: kr/månad. Totalt: 4654 kr. Om man betalar det lägsta beloppet (4% av totala kapitalskulden eller 200kr, vilket som är högst) samt avgifter och ränta varje månad i 11 månader och 865 kr sista månaden blir effektiv ränta 113.46%

Se en översikt över alla Långivare här

Vem kan få ett snabblån?

Om man först har provat att bråka med banken om att få lov till att ta ett lån kan man bli en smula nedslagen. Frukta dock inte, för de flesta kommer att kunna ta ett privat konsumtions-lån utan några större problem, då det finns mycket få krav. Låt oss titta närmare på dessa krav. Först och främst ska man ha fyllt minst 18 år, men det finns långivare som ställer krav om att man ska vara lite äldre. Detta är för att undgå att för unga människor som kanske inte är så mogna ännu hamnar i en bottenlös skuld som inte kan hanteras.

Därutöver ska man vara bosatt i Sverige och inneha ett svenskt personnummer. Det är något som de flesta har, då det bör inte ge dig några bekymmer. Det är eftersom att långivaren gärna vill försäkra sig om att pengarna stannar här i landet och att man inte bara lånar en mindre förmögenhet och flyr ut från landet. Vissa långivare ställer krav på att man inte ska vara registrerad hos Kronofogden som en dålig betalare. Det flesta kontrollerar det dock inte, men går bara utifrån att man inte kunder komma på att ta en ny skuld om man står hos Kronofogden. Det är nämligen ingen god idé.

Ta äntligen ett konsumtions-lån, men ha koll på ekonomin

Det finns inte någonting som står i vägen för en när man tar ett snabblån till konsumtion om man bara har en sund ekonomi. Det finns alltid en belastning med ett konsumtions-lån, men det ska inte vara några problem att betala av på sitt lån om man bara gör sitt förarbete ordentligt. Om du är intresserad av att ta ett konsumtions-lån, så kika noggrant på vad de olika långivarna kan erbjuda dig. Det finns nämligen stor konkurrens och kamp om kunderna, så det kan bli en ytterst fördelaktig upplevelse för dig.
Skriv din email för att få fler billiga lånerbjudanden från oss.


Fortsätt utan att ange e-mail

Villkor