MoreBanker

Snabba lån

Behöver du ett snabblån – Låt MoreBanker hjälpa dig med att hitta det bästa och billigaste lånet för ditt behov

- - Överväger du ett snabblån? Läs mer här - -VAD ÄR ETT SNABBLÅN?

Här på sidan hittar du en översikt över de bästa långivarna på den svenska marknaden för snabblån. Det kan vara svårt att överskåda olika möjligheter och avgifter. Därför har vi samlat de bästa lånen på marknaden och gjort det enkelt för dig att jämföra lån och hitta det bästa lånet för ditt behov. Många av våra användare anser särskilt att snabbhet är av yttersta vikt. Det är gemensamt för alla våra långivare att de är online baserade och därför behandlas snabbt. För det här skälet behöver du inte längre bry dig om att besöka en av dina banker och vänta på gammeldags pappersarbete. De långivarna som du kan hitta här på MoreBanker är online baserade och kan behandla din låneansökan utanför bankernas korta öppettider, vilket resulterar i att alla detaljerna kommer på plats snabbare.

 

INTERNETBANKER VS. TRADITIONELLA BANKER

Hur mycket kan man lånaEtt traditionellt banklån medför att du som kund ska motivera ändamålet med ditt lån till en bankman. Denne lite ansträngande redogörelse slipper du med ett lån genom MoreBanker. Här ställs nämligen inga frågor kring vad pengarna ska användas till och allt pappersarbete görs digitals, samt att du kan skriva under med ditt NemID (BankID). Eftersom långivarna på MoreBanker är online baserade är det inte alltid kända märken som man tidigare har sett från den svenska bankvärlden.

Några långivare är kända från andra sammanhang såsom Bank Norwegian, en internetbank som har vuxit fram från det framgångsrika lågprisflygföretaget. Ett ytterligare exempel är Santander Privatlån som är en del av Banco Santander, en av de största bankerna i världen med mer än 190 000 anställda. De långivare som visas upp på MoreBanker har också gemensamt att de alla är under uppsyn av en statlig myndighet. De kontrollerar alla finansiella verksamheter i Sverige och försäkrar att det inte försiggår något fusk med finansiella medel. Därför finns det ingen grund för att tvivla på långivarnas legitimitet.

 

HUR MYCKET KAN JAG LÅNA?

Står du och är i behov av ett snabblån så är det viktigt att du hittar ett lån i en passande storleksordning. Oavsett om det handlar om ett mindre eller större belopp så kan MoreBanker jämföra lån från några av marknadens bästa långivare med belopp i storleksordning från 5 000 kr till 400 000 kr. MoreBanker är en självständig jämförelsetjänst och erbjuder inte själv lån. För att göra det enklare för dig har vi sorterat bort de dåliga låneerbjudandena och visar ett överkomligt urval som alla har gemensamt, att de har några av marknadens billigaste och bästa lånepriser.

 

ÄR DU KVALIFICERAD FÖR ETT LÅN?

För att kunna ta ett lån finns det några helt grundläggande krav som man ska uppfylla:

  • Du ska ha fyllt 18 år
  • Du ska kunna bekräfta din identitet med NemID (BankID), som också används för att skriva under på låneavtalen
  • Du får inte vara registrerad hos Kronofogden
  • Du ska gärna ha en fast inkomst

För att kunna ta ett lån ska du vara myndig för att kunna ingå i ett juridiskt bindande avtal. I åldersgruppen mellan 18-25 år finns det ett särskilt begränsat utbud av finansieringsföretag som erbjuder lån. Detta är på grund av att unga personer i den här åldern vanligtvis inte har en stabil inkomst. MoreBanker har tagit detta i åtanke genom att inkorporera ett unikt åldersfilter i sökresultaten. Då avtalen genomförs online krävs det ofta att låntagaren kan göra en digital underskrift med sitt NemID kort. Detta sker för att bekräfta låntagarens identitet och på så vis kan det inte fuskas med lånet. Om du har en fast och stabil inkomst är detta någonting som långivarna ser positivt på och det kommer att resultera i bättre låneerbjudanden. Detta sker när långivare värderar att du har ett större ekonomiskt utrymme för att betala tillbaka lånet i rätt tid. Om du även har en delad ekonomi med en make kommer detta också att spela in och resultera i ett bättre erbjudande med lägre ränta.

 

KRONOFOGDEN – VA’ NU DÅ?

Det händer dessvärre för helt normala människor att de under perioder kan vara ekonomiskt pressade. Om man har haft en dålig tid kan man av flera skäl hamna hos Kronofogden. Detta är tyvärr en situation som bankerna i Sverige har svårt att förstå, och därför är det nära omöjligt att hitta ett lån om man är Kronofogden-registrerad. Det finns enskilda långivare som kommer att erbjuda dig ett lån medan du är hos Kronofogden, men det kommer att vara ett avtal med extremt höga räntor och avgifter. Ett sådant avtal ovanpå en redan dålig ekonomi kan vara katastrofalt, och därför har vi hos MoreBanker valt att inte inkludera långivare som erbjuder lån trots Kronofogden. Vårt bästa råd är att du fokuserar på att betala de som har anmält dig till registret så att du så snabbt som möjligt kan bli borttagen från registret. På så sätt vänder du så snabbt som möjligt tillbaka till normala lånevillkor.Vad kostar ett snabblån?

 

PRISET FÖR ETT ONLINE LÅN

Med ett online lån betalar du vanligtvis högre räntor än vid ett traditionellt banklån. Det beror på att du som låntagare inte uppvisar någon säkerhet och att långivare därmed löper en större risk genom att låna ut pengar. I gengäld för det högre priset får du en lång rad fördelar som kan rättfärdiga den högre kostnaden. Om du söker efter ett snabbt lån eller ett lån där du inte behöver redogöra för ändamålet med lånesumman kommer en traditionell bank inte att vara mycket till hjälp. På grund av den högre räntan är det viktigt att du väljer ett lån som du kan betala tillbaka inom rätt tid. Du bör inte ingå i ett avtal som du inte kan hålla. Därför är det vår rekommendation att du sätter dig in i lånets kostnader. ÅOP, grundavgifter, administrationskostnader, ränta och den månadsenliga prestandan.E-mail:

Fortsätt utan att ange e-mail

Villkor