MoreBanker

Minilån

Jämför för att hitta ditt billigaste minilån


Billigaste minilånMinilån

Med ett minilån kan du låna mindre belopp pengar snabbt och enkelt, utan att behöva visa upp någon form av säkerhet. Minilån kan vara ett lån mellan 1000 till 50 000 kr - och kan täcka oförutsedda kostnader om du har hamnat i en sådan situation. 

Minilån går också under namnen; smslån, mikrolån, smålån, snabblån med mera. Lånen har olika namn men fungerar i stort sett likadant oavsett långivare. 

Men för att hitta det billigaste minilån på marknaden är det alltid bra att börja med att jämföra de olika långivarna så att du kan hitta det minilån som kan ge dig lägst ränta. 

Vad är ett minilån? 

Minilån är precis vad det låter som, ett mindre lån som ska betalas inom en kort period. Minilån är i princip samma sak som smslån, mikrolån och snabblån.

Det de har gemensamt är att det är mindre belopp (t.ex. minilån 3000) som kan lånas ofta utan säkerhet och med korta återbetalningstider. 

Minilån direkt

En fördel med minilån är att du inte behöver vänta på pengarna. För du kanske har hamnat i en akut situation där du behöver minilån direkt? De flesta långivare av minilån erbjuder minilån direkt utbetalt på ditt konto. Vilket är en anledning till varför just minilån har blivit så populärt. 

Var alltid förnuftig när du tar ett lån. Fråga alltid sig själv om det är något du kan betala tillbaka? Eller fundera på om du kan vänta tills att du själv har sparat upp, för att täcka kostnaden.

Minilån online 

Det har aldrig varit enklare att låna pengar än det är idag! Det enda du behöver är internetuppkoppling och du kan ansöka om ett minilån online - som du sedan får direkt på kontot. 

MoreBanker erbjuder inga lån utan är endast en jämförelsetjänst där du kan se vart du kan ansöka om minilån online.

Minilån med betalningsanmärkningMinilån direkt

Har du en eller flera betalningsanmärkningar finns det också långivare som erbjuder minilån till dig ändå. Så länge du inte har någon aktiv skuld, alltså att du har betalat av skulden så är det oftast inga problem att få ett minilån med betalningsanmärkning. 

Däremot kan du förvänta att få en högre ränta när du ansöker om minilån med betalningsanmärkning.

Ta ett minilån med förnuft

En bra regel att följa är att aldrig låna mer än du absolut behöver och att du vet redan innan du lånar att du har möjlighet att betala tillbaka lånet. På så sätt minskar du risken att i slutändan få ett skuldsaldo hos Kronofogden och en betalningsanmärkning. 

Gör en budget innan du ansöker om ett lån och svara ärligt på frågan, har jag verkligen råd att betala tillbaka i tid? Lånar du för att klara av att betala tillbaka andra lån så är det bättre att du ansöker om ett samlingslån.

Men vet du att du kan betala tillbaka men har hamnat i en akut situation där du måste få lite extra på kontot så är ett minilån en snabb och enkel lösning.

Vanliga frågor 

✅Vad är minilån?

Ett minilån är ett lån på ett mindre belopp som oftast ska betalas inom en kort återbetalningsperiod. 

✅Hur mycket kan jag låna?

Du kan låna från 1.000 kr till 50.000 kr. 

✅Kan jag låna utan UC?

Ja, du kan ta ett minilån utan UC. 

✅Kan jag låna med betalningsanmärkning?

Ja, vissa långivare godkänner betalningsanmärkningar.  }

Skriv din email för att få fler billiga lånerbjudanden från oss.


Fortsätt utan att ange e-mail

Villkor