MoreBankerMeddelandelån

Tack vare Meddelandelån har man möjlighet att låna pengar till låga räntor och med snabba utbetalningar. Vad mer kan man önska sig när det är dags att ansöka om ett lån? Behov för ett snabblån kan dyka upp när man minst anar det, och då gäller det att man satsar på en långivare som vet var skåpet ska stå. Kanske är det tal om plötsliga utgifter som man behöver låna till för att täcka eller så har man helt enkelt fått upp intresset för en resa, att renovera ens hem eller att inhandla en sprillans ny dator. Om man då vänder sig till Meddelandelån och ansöker om lån hos dem kan man vara säker på att processen är trygg.

Vilka är Meddelandelån?

Som en del av C Finance finner man Meddelandelån, sidan där man enkelt kan ansöka om att få lån på allt mellan 1 000 kr och 30 000 kr. Lyckligtvis nog är återbetalningstiden mycket flexibel, och man kan därför välja att betala tillbaka sitt lån på allt mellan 30 dagar, 90 dagar och tre år. Meddelandelån har funnits under en lång tid, och de har därför stor erfarenhet kring vad som krävs för att erbjuda sina kunder de bästa möjliga lånen. De specialiserar sig inom just snabblån och SMS lån, två typer av lån som är kända för att vara enkla att ansöka om samt att få utbetalda mycket kvickt.

Det var redan år 2006 som Meddelandelån slog upp sina portar, och sedan dess har deras popularitet endast fortsatt att växa. Genom en ansökan som enbart tar fem minuter kan man därefter få pengarna på bankkontot inom en kvart. Så snabbt går det verkligen! Om man använder sig av Nordea och Handelsbanken kan man även räkna med att få ut pengarna på nolltid, och om man använder sig av en annan bank blir det inte heller några problem.

Varför välja att ta ett SMS lån?

Meddelandelån är kända för sina SMS lån, men vad är det egentligen som gör den här typen av lån så populära? Enkelt förklarat är det tal om hur snabbt och lätt det är att ta ett SMS lån. Om man exempelvis vänder sig till banken för ett lån kommer det att krävas möten där man ska övertala dem om att lånet verkligen behövs. Detta kan vara en ganska lång process som kan leda till att pengarna inte hamnar på kontot särskilt fort. Om man då istället vänder sig till Meddelandelån kan man få sin låneansökan beviljad på en så kort tid som 15 minuter. Kraven för SMS lån är dessutom inte lika strikta som kraven man stöter på hos banken samt att SMS lån kan tillåta för lån utan UC. Det finns helt enkelt en lång lista av anledningar till varför många gärna vänder sig till just SMS lån.

Varför välja att ta ett Meddelandelaan?

Att ansöka om lån hos Meddelandelån

Ansökningsprocessen hos Meddelandelån kan sannerligen inte bli enklare än vad den är. Man börjar helt enkelt med att välja det lånebeloppet som intresserar en samt återbetalningstiden. Därefter får man svart på vitt fakta kring hur dyrt det specifika lånet kommer att bli i form av uppläggningsavgift, aviavgift, ränta, nominell ränta samt det totala beloppet tillsammans med kostnaden för varje faktura. När detta är avklarat fortsätter man genom att identifiera sig via exempelvis mobilt BankID.

Låneprocessen är kort därefter avklarad, och Meddelandelån tar då en kreditupplysning på en. Denne upplysning förser långivaren med information kring ens ekonomiska situation, ens inkomst, pågående lån, betalningsanmärkningar och liknande. Tänk dock på att Meddelandelån inte beviljar låneansökningar till privatpersoner som har betalningsanmärkningar, då detta utgör en stor risk för dem. Så länge detta inte är fallet kommer man dock med största sannolikhet snart att ha fått sin ansökan beviljad och pengarna kommer då att ligga på ens bankkonto.

Lån utan UC genom Meddelandelån

Om man föredrar att låna pengar utan UC finns Meddelandelån där för en när man som mest behöver dem. När man talar om lån utan UC menar man att kreditupplysningen som tas vid ansökan om ett lån inte sker via Upplysningscentralen. Istället vänder sig långivaren till ett annat kreditbolag, vilket kan gynna låntagaren ganska stort i slutändan. Vid framtida lån hos exempelvis banken kommer de att kika hos Upplysningscentralen och då inte se ett överflöd av kreditupplysningar. Detta kan öka chansen till att man får sitt lån beviljat, vilket är ett stort skäl till varför lån utan UC uppskattas. Oavsett om det är tal kring 1000 kr eller 10 000 kr, en återbetalningstid på 30 dagar eller flera år kan man lita på att det finns lån att finna utan UC.

Kundtjänsten som finns där i ur och skur

När generösa öppettider och en proffsig kundtjänst är det som man är ute efter behöver man verkligen inte titta längre än till just Meddelandelån. De har nämligen en av de mest generösa öppettiderna på lånemarknaden, vilket med andra ord betyder att man kan få tag på dem under hela veckan lång. Från måndag till fredag är det mellan 8:00 på morgonen och 21:00 på kvällen som gäller, medan de under lördagar har öppet 10:00 till 17:00 och på söndagar 13:00 till 16:00. Om man plötsligt är i behov av ett lån under helgen behöver man därför inte vänta på vardagen, utan kan omedelbart ansöka om ett snabblån.

Villkor för lån hos Meddelandelån

Oberoende av om det gäller lån på 3 000 kronor eller 30 000 kronor finns det vissa krav som man måste uppfylla för att få tillgång till ett lån hos Meddelandelån. Dessa villkor består bland annat av en åldersgräns som säger att man måste vara minst 20 år gammal för att få låna pengar hos Meddelandelån. Anledningen till detta är att privatpersoner i 18-årsåldern ofta inte har en stabil ekonomi, så de har valt att rikta sig till 20+. Därtill måste ens personnummer, mobiltelefonnummer samt bankkonto vara svenskt för att få ansöka om ett lån hos Meddelandelån. Sist men inte minst är det av yttersta vikt att man inte har betalningsanmärkningar eller att man inte har skulder som ligger och tickar hos Kronofogden.

Meddelandelaan

Effektiv ränta hos Meddelandelån

Den effektiva räntan som man stöter på hos Meddelandelån kan variera ganska stort, så det gäller att man är beredd på detta. Faktum är att räntan kan se ut alltifrån 53,71 % till hela 1 202,42 %. Lyckligtvis nog får man omedelbart reda på vad kostnaden för lånet kommer att bli varje månad i form av ett låneexempel när man väl har fyllt i lånebeloppet. Om man exempelvis lånar 5 000 kronor och betalar tillbaka vid två olika tillfällen blir uppläggningsavgiften 380 kronor, aviavgiften blir 90 kronor, räntan blir 248 kronor, den nominella räntan blir 39 % för ett totalt belopp på 5 718 kronor som måste betalas tillbaka. Detta är givetvis endast ett låneexempel, men det hjälper en väl att se ungefär vad lånet kommer att kosta. Svårare än så är det inte att få ett lån redan idag!Skriv din email för att få fler billiga lånerbjudanden från oss.

Fortsätt utan att ange e-mail

Villkor