Morebanker visar reklam för lånegivare och mottar provision för att förmedla lån.

Risicum - Är det billigast och bäst för dig?

Att låna pengar med Risicum, är det verkligen billigast och bäst för dig? Jämför nedan och hitta ett billigt lån redan idag!

Därför kan du tryggt använda Morebanker.se

På Morebanker.se arbetar vi för att ge dig den perfekta överblicken över dina lånemöjligheter. Vi rangordnar de olika lånen efter faktorer som popularitet, lånevillkoren och vår provision. Vi kompenseras för att vi skickar kunder till partners. Läs mer


Risicium är en tryggt val när du behöver ett privatlån

Ibland kan det vara praktiskt att vända sig till en annan bank när din egen bank säger nej. Det kan till exempel handla om att du vill låna pengar till ett bilköp eller en renovering inför en husförsäljning. Sök lån på nätet smidigt och bekvämt.

Risicum är en stadig aktör inom bankbranschen och har profilerat sig med sms-lån och rör sig nu mer mot kreditlån med möjligheten att göra uttag inom ramen för krediten.

Låna pengar med Risicium

Du har flera valmöjligheter när du vill låna pengar på Risicum. Banken erbjuder snabblån upp till 50 000. Räntan är lägre än många andra snabblån och ligger runt cirka 35 %.

Risicum är mycket tydliga och transparenta gällande vilka räntor och avgifter på lånet. Det tillkommer aldrig några dolda avgifter. På hemsidan kan du vad kostar att betala tillbaka på lånet per månad. Utöver det finns det en uppläggningsavgift på 390 kronor och en kontoavgift på 49 kronor. Dessa extra kostnader faller under det som kallas effektiv ränta.

Risicum lån fungerar som en kredit eftersom du själv väljer hur mycket du vill betala tillbaka varje månad. På så sätt kan du välja den återbetalningstakt som passar din plånbok och livssituation.

Dessutom kan du alltid låna mer innanför ramen av krediten som erbjudits dig. Lånet kan användas som en slags buffert om det dyker upp nya utgifter. De flesta betalar tillbaka krediten inom 30 dagar men det går alltså att dela upp lånet så att det passar dig.

När du ansöker om lån på Risicum får du var inom 30 minuter och pengarna betalas ut till ditt konto även på helgerna. Banken samarbetar med Nordea och Handelsbanken så att det ska gå extra snabbt.

Du drar i reglaget för önskat lånebelopp och navigerar sedan vidare i en enkel ansökningsprocess. Det tas ingen UC på dig, utan man använder sig av Bisnode vilket gör att det inte påverkar ditt kreditbetyg. Kraven du måste uppfylla är att du ska vara minst 20 år och ha bott i Sverige i 2 år. Risicum är relativt generösa när de ser till inkomst eftersom de accepterar a-kassa, extraarbete och pension. Så länge inkomsten är regelbunden., går det bra. De gör dock alltid en individuell bedömning.

Om Risicium

Risicum har funnits på marknaden sedan 2008 och är en del av DFC Global Corp som verkar både på den amerikanska och den europeiska marknaden. Företaget kan räkna sig till en av de största i världen på konsumentkrediter. Omdöme visar att många är nöjda med den snabba behandling de har fått på Risicum, dock finns de ej på Trustpilot.

Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta kundtjänst som har öppettider mellan måndag till fredag 8–21, lördag 9-17 och på söndagsförmiddagar. Du får alltid svar relativt snabbt oavsett om du skickar ett mail eller ringer.  Det finns ingen app att logga in på men det går bra att logga in med Bankid på din användarprofil.

notifyImg Ansøg nu

Registrera dig för att se de bästa lånemöjligheterna

Email

Mobil

Fortsätt utan att ange e-post

Nya låneerbjudanden väntandes!

user

Email

Mobil