Morebanker visar reklam för lånegivare och mottar provision för att förmedla lån.

Profilkredit - Är det billigast och bäst för dig?

Funderar du på att låna pengar med Profilkredit? Jämför nedanför och ta reda på om ett lån med Profilkredit är det billigaste för dig. 

Därför kan du tryggt använda Morebanker.se

På Morebanker.se arbetar vi för att ge dig den perfekta överblicken över dina lånemöjligheter. Vi rangordnar de olika lånen efter faktorer som popularitet, lånevillkoren och vår provision. Vi kompenseras för att vi skickar kunder till partners. Läs mer


Profilkredit 

Vilka typer av lån erbjuder Profilkredit? Om du inte vill ha en långivare som frågar om vad du ska låna pengar till så kan Profilkredit vara den rätta låntagaren för dig. Om du just nu har behov av en mindre summa pengar som du vet att du kan betala tillbaka snabbt, så kan Profilkredit vara ett bra alternativ för dig.

På Profilkredit görs en individuell bedömning av dig som låntagare, där de väger dina inkomster mot dina utgifter. Så länge du inte har betalningsanmärkningar är det därför mindre viktigt hur hög årsinkomst du har. Utbetalning sker inom ett par dagar efter att du kvitterat lånet med Bank-id, så att du vet att det är säkert att låna från Profilkredit. 

 

Låna pengar med Profilkredit

Hos Profilkredit kan du ansöka om lån på mellan 3 000 och 25 000 kr under 12 månader. Den första gången du vill låna pengar med profilkredit är maxbelopp 5 000 kr och du kan enbart ta ett nytt lån efter att existerande lån återbetalats. Lånet är en högkostnadskredit.

Profilkredit beviljar lån till privatpersoner baserat på en individuell kreditprövning som tar utgångspunkt i upplysningar från dig personligen, samt från externa kreditvärderingsbolag som kan ta UC. Du har ångerrätt, har kan ångra ditt avtal med Profilkredit under 14 dagar från den dag då du ingick avtalet.

 

Då kan du ta ett lån hos profilkredit

Du kan ta ett lån hos Profilkredit om du är minst 20 år och max 67 år. Dessutom finns följande krav för att erhålla ett lån. Du ska ha:

·       Svenskt personnummer och folkbokföringsadress 

·       En regelbunden inkomst 

·       Inte ha betalningsanmärkningar eller skulder hos Kronofogdemyndigheten.

·       En aktiv e-mailadress så att du kan kommunicera med Profilkredit

·       Ett svenskt mobiltelefonnummer

·       Ett bankkonto 

·       E-legitimation 

 

Låneprocessen är enkel och tar bara några få minuter att genomföra. När du blivit godkänd blir pengarna överförda till det kontonummer du har angivit. Med Prodilkredit lån kan du låna från 3 000 kr upp till 25 000 kr.  Du kan enkelt låna pengar hos Profilkredit.se via internet oavsett om du ansöker via PC, Mac, tablet eller Smartphone, så är sidan optimerad för detta.

Profilkredit lån kan återbetalas med kort eller med en automatisk återbetalning. Vill du betala tillbaka ditt Profilkredit lån innan det avtalade förfallodatumet, kan du göra det när som helst, helt eller delvis, efter att du valt att kontakta kundtjänst.

 

Varför ska du välja ett Profilkredit lån?

Om du vill låna maximalt 5 000 kronor, är över 20 år och har små utgifter så kan Profilkredit vara den rätta långivaren för dig. Profilkredit passar också om du hellre vill ha en fast löptid än en flexibel kredit så att du kan riskera att låna dina inbetalda pengar om och om igen. Löptiden kan förvisso förlängas men Profilkredits kredit fungerar så att du aldrig kan låna om de pengar du betalt in en gång till.

Att låna pengar med Profilkredit är dock inte möjligt för dig om du är under tjugo år gammal eller om du har betalningsanmärkning.

 

Om Profilkredit

Profilkredit är en svensk kreditgivare, med huvudkvarter I Malmö, som funnits sedan 2019 och är registrerat hos Finansinspektionen Profilkredit erbjuder lån till privatpersoner. Du kan kontakta Profilkredits kundtjänst kan via mail eller telefon på följande öppettider: Vardagar Kl. 9.00 - kl. 17.00. Omdöme från kunder på Trustpilot är högt, med betyget utmärkt, och många kunder som kommenterar snabbhet i behandling och utbetalning. 


 

notifyImg Ansøg nu

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena

user

Email

Mobil

Nya låneerbjudanden väntandes!

user

Email

Mobil