Morebanker visar reklam för lånegivare och mottar provision för att förmedla lån.

Nordax Bank - Är det billigast och bäst för dig?

Är ett lån från Nordax Bank bäst och billigast för dig? Ta reda på det, genom att jämföra lån nedanför!

Därför kan du tryggt använda Morebanker.se

På Morebanker.se arbetar vi för att ge dig den perfekta överblicken över dina lånemöjligheter. Vi rangordnar de olika lånen efter faktorer som popularitet, lånevillkoren och vår provision. Vi kompenseras för att vi skickar kunder till partners. Läs mer


Nordax Bank är en bank med många möjligheter

Ibland finns det tillfällen när man är behov av att få tillgång till kapital. När egen bank säger nej kan det helt enkelt vara smidigare att vända sig till en aktör inom privatlån. En sådan aktör är Nordax Bank, en pålitlig bank som är en av Norden största. Banken finns dessutom både i Finland och Tyskland.

Här erbjuds du flera olika slags lån som bolån, privatlån, seniorlån och du kan även öppna ett sparkonto i banken.  Med ett Nordax lån kan du få det största lånebeloppet på 600 000, en av de högsta.

Låna pengar med Nordax Bank

Du ansöker enkelt om lån på Nordax Banks hemsida. Många vänder sig till Nordax när de blivit nekade bolån i annan bank, då banken väger in mer individuella faktorer när de tar beslut om att bevilja ett lån.

Privatlån är till för utgifter som kommer plötsligt eller för dig som vill ha chansen att investera i något du länge drömt om. Det kan till exempel vara en renovering.

Räntan sätts individuellt och kan vara allt mellan 4,90% och 17,90%. Faktorer som påverkar är bland annat din kreditvärdighet och din inkomst. Många väljer att samla lån och krediter och får då en lägre ränta när de tar ett hopbakslån i Nordax Bank. När du tar ett stort lån på över 100 000 kan du få långa återbetalningstider som gör att din privatekonomi inte tyngs allt för mycket eftersom du får vettiga månadskostnader. Om du lånar under 30 000 är löptiden runt 8 år.

Fyll i låneansökan och skicka in den smidigt på nätet. Vi ber dig komplettera ansökan med dokument som styrker din inkomst och din ekonomiska historik. Du får en utbetalning relativt snabbt när din ansökan väl är beviljad. Du kan signera låneavtalet med bank-id. Tryggt och säkert, med andra ord.

Om det finns utrymme i din ekonomi för att söka efter mer lån kan du efter tre lån be om att få ett tilläggslån. På så sätt blir det som en kredit som utökas. Om du vill veta mer går det bra att kontakta kundservice som har öppettiderna 9-17.

Om Nordax

Nordax har cirka 190 000 privatkunder och på kontoret i Stockholm sitter 230 anställda. Banken grundades 2003 och står under Finansinspektionens tillsyn. Besök gärna Trustpilot för att se fler kundomdömen om Nordax Bank.

Nordax Bank app

Det är praktiskt att ha tillgång till en app för sina banktjänster, eftersom man kan göra de flesta ärenden i sin telefon om man är på språng eller ligga hemma i soffan. Här kan du få en överblick över ditt lån och även betala månadsamorteringen med några få klick. Nordax Bank har ingen egen app men däremot kan du logga in på Mina Sidor. När du är existerande kund du ansöka om betalningsfria månader och även förlänga lånets nedbetalningstid om du vill få ner månadskostnaden. Du kan också ta del av en del kundförmåner som att få tillbaka extra pengar på köp du gör.

Nordax bank ska kännas som det trygga och enkla valet när du vill låna pengar.

notifyImg Ansøg nu

Registrera dig för att se de bästa lånemöjligheterna

Email

Mobil

Fortsätt utan att ange e-post

Nya låneerbjudanden väntandes!

user

Email

Mobil