Morebanker visar reklam för lånegivare och mottar provision för att förmedla lån.

NanoKredit - Är det billigast och bäst för dig?

NanoKredit: Privatlån

Har du också upplevt att din telefon går sönder och helt plötsligt står du där och ska betala 7000 kr för en ny i slutet på månaden. På Nanokredit erbjuds du mindre lån med en tillbakabetalningsperiod på mellan 3 och 9 månader. Det är det perfekta lånet till dig som inte behöver låna så mycket pengar och kan betala tillbaka på relativt kort tid. Ett snabblån med både flexibel avbetalning och summa.

Därför kan du tryggt använda Morebanker.se

På Morebanker.se arbetar vi för att ge dig den perfekta överblicken över dina lånemöjligheter. Vi rangordnar de olika lånen efter faktorer som popularitet, lånevillkoren och vår provision. Vi kompenseras för att vi skickar kunder till partners. Läs mer


Låna pengar med NanoKredit

Du kan låna allt från 2000 kr till 25 000 kr och välja att betala tillbaka dessa på 3–9 månader. Så både summa och betalningsperiod kan anpassas till din unika situation. Det är ett perfekt lån för dig som saknar pengar till reparation, resa eller liknande och vet att du snabbt kan betala tillbaka pengarna igen.

Snabbt och lätt med BankID

Du ansöker snabbt och enkelt om ditt lån online och identifierar dig med BankID. Om din ansökning blir godkänd betalas pengarna ut samma dag om ansökan sker förutsatt att den sker innan kl. 14:00. Om du skickar in din ansökning efter 14 mottager du din utbetalning efterföljande bankdag. 

Krav till dig som låntagare

Det finns några standardkrav till dig som ska låna pengar hos Nanokredit. Dessa finns för att du och långivaren ska vara så säkra som möjligt vid lån.  

·       Du är mellan 20 och 65 år gammal. 

·       Din årsinkomst ska ligga på minst 50 000 kr.

·       Du får inte ha några betalningsanmärkningar.

·       Du är folkbokförd i Sverige.

·       Du är svensk medborgare.

Ett lån utan UC

De flesta långivare på marknaden använder sig av Upplysningscentralen för kreditupplysningar. Men att ha för många kreditupplysningar hos dem kan faktisk påverka dig negativt när du ska ta ett lån. I vissa fall kan för många UC kontroller leda till att du får väldigt höga ränta eller blir nekad ett lån.

Nanokredit har därför valt att använda Bisnode till kreditupplysningar istället. Du kommer därför inte påverkas negativt av din kreditkontroll. Varken ränta eller framtida lånemöjligheter blir påverkade av Bisnodes kreditupplysning.

Övriga avgifter

Nanokredit arbetar med transparens så att du inte ska känna dig lurad av hemliga avgifter som helt plötslig dyker upp. Utöver den summan du betalar för ditt lån kan du förvänta följande avgifter:

·       En uppläggningsavgift på 395 kr (engångskostnad)

·       Det tillkommer en aviavgift på 60 kr/månaden.

Ränta

Räntan är rörlig och ligger nu på 39,5 % över den nuvarande referensräntan. I samband med din ansökning kan du se alla kostnader och den ränta som är aktuell. Du kan därefter ta ställning till om du vill låna pengar. När du beslutat dig för att låna får du en utbetalning till ditt konto så snabbt som möjligt, oftast på dagen du ansökt.

Om NanoKredit

Nanokredit har erbjudit lån i Sverige sedan 2008 och har fått fina omdömen från deras kunder. Med över 60 000 kunder är det ett av Sveriges mest etablerade företag på lånemarknaden. Du kan därför känna dig säker när du tar deras snabblån.

Är du fortfarande osäker kan du kika förbi deras Trustpilot och se vad kunderna säger om dem.  

notifyImg Ansøg nu

Registrera dig för att se de bästa lånemöjligheterna

Email

Mobil

Fortsätt utan att ange e-post

Nya låneerbjudanden väntandes!

user

Email

Mobil