Morebanker visar reklam för lånegivare och mottar provision för att förmedla lån.

Nanoflex - Är det billigast och bäst för dig?

Hos Nanoflax kan du ansöka om små lån - jämför alltid lån innan du lånar så att du är säker att du får det lån som är billigast för dig. 

Därför kan du tryggt använda Morebanker.se

På Morebanker.se arbetar vi för att ge dig den perfekta överblicken över dina lånemöjligheter. Vi rangordnar de olika lånen efter faktorer som popularitet, lånevillkoren och vår provision. Vi kompenseras för att vi skickar kunder till partners. Läs mer


Genom att ansöka om ett lån hos Nanoflex kommer man att få tillgång till ett mindre belopp på mellan 2 000 och 25 000 kronor med en relativt kort återbetalningstid. Nanoflex är därför ett perfekt alternativ om man är i behov av lite snabba pengar där UC inte används vid kreditupplysningarna. Med krav som är enkla att uppfylla, mycket korta väntetider och en ansökan som snabbt kan fyllas i finns det många skäl till att satsa på Nanoflex.

Vilka är Nanoflex?

Nanoflex är en sida där man kan ta lite mindre lån till förträffliga villkor. En stor fördel med denne långivare är att de inte använder UC vid kreditupplysningar, vilket kan komma väl tillhands vid framtida lån. Pengar utbetalas dessutom samma dag om ens ansökan beviljas och godkänns innan klockan 14.00. Annars dyker pengarna upp på ens konto under den kommande vardagen. Om man är på jakt efter ett mindre lån till exempelvis en resa, en ny dator, inredning eller dylikt kan Nanoflex bli det perfekta valet.

 

Hur mycket får man låna?

Hos Nanoflex är det möjligt att ta ett lån på mellan 2 000 och 25 000 kronor med en återbetalningstid på 3 till 9 månader.

Som ett exempel kanske man tar ett lån på 10 000 kronor med en återbetalningstid på 9 månader. Då blir kostnaden för lånet 2 699 kronor, vilket betyder att man sammanlagt måste betala tillbaka 12 699 kronor. Den rörliga krediträntan ligger på 39 % medan den effektiva räntan ligger på 80,9 %. För ett sådant lån är uppläggningsavgiften 395 kronor medan aviseringsavgiften ligger på 60 kronor. Med tanke på att fakturorna är uppdelade på 9 månader i detta exempel kommer man att sammanlagt få 9 fakturor där varje ligger på 1 411 kronor. Kom dock ihåg att man enbart ska låna så mycket som ens plånbok kan hantera.

 

Att ansöka om ett lån hos Nanoflex

Hur går det till när man ansöker om ett lån hos Nanoflex? Till skillnad från storbankerna är en låneprocess hos Nanoflex mycket kort och smidig. Det man behöver göra är att fylla i en ansökan där man anger önskat lånebelopp, återbetalningstid samt ens personnummer. Efter att man har klickat på ”ansök nu” kommer man att behöva uppge information kring inkomst och dylikt. När detta är klappat och klart signerar man sin ansökan med BankID och skickar in den. Beroende på tidpunkt för den inskickade låneansökan kommer pengarna att betalas ut antingen samma dag eller nästkommande vardag efter dess att lånet har blivit beviljat. Fakturan dyker sedan upp på ens mejl.

 

Krav för att få ett lån hos Nanoflex

Det är inte särskilt svårt att få sitt lån beviljat hos Nanoflex, vilket är någonting som deras kunder är väldigt glada över. Allt som krävs är att man är 20 år eller äldre samt 65 år eller yngre. Man ska dessutom inte ha några betalningsanmärkningar och får inte tjäna mindre än 50 000 kronor om året. Svårare än så är det inte!

notifyImg Ansøg nu

Registrera dig för att se de bästa lånemöjligheterna

Email

Mobil

Fortsätt utan att ange e-post

Nya låneerbjudanden väntandes!

user

Email

Mobil