Morebanker visar reklam för lånegivare och mottar provision för att förmedla lån.

Lendify - Är det billigast och bäst för dig?

Lendify erbjuder privatlån - jämför andra alternativ och välj den långivare som kan ge dig lägst ränta. 

Därför kan du tryggt använda Morebanker.se

På Morebanker.se arbetar vi för att ge dig den perfekta överblicken över dina lånemöjligheter. Vi rangordnar de olika lånen efter faktorer som popularitet, lånevillkoren och vår provision. Vi kompenseras för att vi skickar kunder till partners. Läs mer


Ta ett privatlån från andra privatpersoner hos Lendify

Det intressanta konceptet av att låna pengar från andra privatpersoner istället för genom en bank har Lendify gett sig an, och genom deras sida kan man ansöka om ett lån på enbart någon minut.

Allt som behövs är att man anger vissa uppgifter om sig själv, uppger hur mycket man vill låna, skriver in vilken betalningstid man är ute efter och därefter bekräftar sin ansökan med BankID. Hela processen är snabb, smärtfri och enkel.

Vilka är Lendify?

Lendify är ett företag som går att lita på då de är godkända av Finansinspektionen och därför har många bra ting att bjuda på. Lendify är intressanta på så sätt att de inte fungerar som en vanlig bank, utan använder ett ”person till person” system.

Vad detta betyder är att man lånar pengar av privatpersoner istället för att förlita sig på låneförmedlare eller banker. Detta resulterar bland annat i att Lendify kan erbjuda lån till ganska låga räntor jämfört med många andra långivare på nätet, och med riktigt snabba ansökningar gör man sig själv en tjänst genom att satsa på Lendify.

De olika lånen

Hos Lendify har man chansen att ta en stor mängd olika lån beroende på ens individuella behov. Några exempel är billån, båtlån, blancolån, MC lån och renoveringslån. Det som är så bra med Lendify är att lånet kan vara så litet som 20 000 kronor, men även så stort som 500 000 kronor.

Allt beror på vad man behöver och vad pengarna ska användas till. Återbetalningstiden väljer man själv, och denne kan ligga på mellan 1 år och 15 år.

Räntan varierar beroende på hur stort ens lån är och hur lång återbetalningstid man har valt, men här kommer ett exempel: om man tar ett lån på 20 000 kronor med en avbetalningstid på 1 år ligger exempelräntan på 9,5 % och den effektiva räntan på 15,1 %.

Betalningen varje månad kommer då att bli 1 797 kronor. Om man istället lånar 500 000 kronor med en avbetalningstid på 15 år kommer exempelräntan att ligga på 8,8 % samtidigt som den effektiva räntan ligger på 9,1 %. Månadsbetalningen blir då 5 002 kronor.

Hur man ansöker om ett lån

Att ansöka om ett lån hos Lendify är hur enkelt som helst. Man tar sig till låneansökan där man anger hur mycket man vill lån, hur lång återbetalningstiden ska vara samt uppger diverse uppgifter om sig själv. Man skriver sedan under sin ansökan med mobilt BankID.

Allt detta tar enbart någon minut, och när ansökan väl har skickats in görs en kreditupplysning för att Lendify ska försäkra sig om att allt står rätt till. När lånet väl har bekräftats kommer pengarna att skickas direkt till ens bankkonto så länge man använder Handelsbanken, Nordea, Swedbank eller SEB. Därefter är det klappat och klart, och då gäller det bara att betala tillbaka på sitt lån varje månad.

Läs mer om Lendify. 

Vanliga frågor och svar

✅Vilka lån erbjuder Lendify?

Lendify erbjuder privatlån, som tas via privatpersoner. Detta kallas person-till-person lån. 

✅Hur mycket kan jag låna med Lendify?

Du kan låna från 20 000 upp till 500 000 kr. 

✅Kan jag låna med betalningsanmärkning?

Nej, du kan inte låna med betalningsanmärkning. Här kan du se vart du kan låna med betalningsanmärkning.

notifyImg Ansøg nu

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena

user

Email

Mobil

Nya låneerbjudanden väntandes!

user

Email

Mobil