Morebanker visar reklam för lånegivare och mottar provision för att förmedla lån.

Lån & Spar Bank - Är det billigast och bäst för dig?

Lån & Spar Bank: Privatlån

Oavsett om du har gått i tankar om att köpa en ny bil, renovera köket eller att spara pengar genom att samla dina lån har Lån & Spar något för dig. Du blir erbjuden förmånlig ränta och möjlighet för att låna allt mellan 50 000 och 500 000 kr. Det gör att oavsett vilka drömmar du har så finns det en lånesumma som kan förverkliga det.

Du kan ta ett privatlån utan att sätta din bil eller ditt hus som säkerhet. Du får dessutom utbetalningen av pengarna samma dag som din ansökning blir godkänd och allt föregår enkelt online. Det är inte ett snabblån då det handlar om högre summor och mer förmånliga räntor, men snabbt går det.

9
ratingratingratingratingrating
ratingratingratingratingrating
Info
Lånebelopp 50.000 - 500.000 kr.
Återbetalningstid 2 - 15 år
Ränta 2.95-8.95%
Effektiv ränta 3.56 - 9.39 %
Alder 18 år
ÅOP 5.13 %
Räntegaranti 3 månaders låneskydd Ingen aviavgift vid digital avi
Ansök nu

Räkneexempel: Låna: 175.000 kr. Löptid: 120 månader. Avgifter: 0 kr. Nominell ränta: 8.95 %. Effektiv årsränta: 5.13 %. Kostnad: 1856 kr/månad. Totalt: 222732 kr. Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 2.95%-8.95%.
Därför kan du tryggt använda Morebanker.se

På Morebanker.se arbetar vi för att ge dig den perfekta överblicken över dina lånemöjligheter. Vi rangordnar de olika lånen efter faktorer som popularitet, lånevillkoren och vår provision. Vi kompenseras för att vi skickar kunder till partners. Läs mer


Låna pengar med Lån & Spar Bank

Du får ett erbjudande med individuell ränta och den ligger på mellan 3,75% - 11,25%. När du ansöker om ett lån hos oss, återkommer vi med ett erbjudande om vilken ränta vi kan erbjuda till dig.

Du betalar tillbaka lånet i den hastighet som passar dig. Återbetalning är möjlig på allt mellan 2 och 12 år. Så det är en massa möjligheter för dig att anpassa lånet till din individuella situation både när det gäller summa och år.

Krav till dig som låntagare:

·       Du ska vara över 18 år.

·       Vara tillsvidareanställd med en inkomst på minimum 250 000 kr/år.

·       Du har inga betalningsanmärkningar.

·       Om du vill ta ett lån på över 350 000 ska du ha en medsökande.

Spara pengar

Det är inte bara möjligt att låna pengar som namnet antyder kan du också spara pengar med Lån & Spar Bank. Väljer du att flytta dina sparpengar till dit så är räntan på 0,25–1% så du kan förvänta dig lite avkastning. I dagens samhälle är det många banker som inte erbjuder någon ränta vilket gör att du inte får ut allt du kan från ditt sparande. Därför kan du här förmånligt spara och låna pengar på samma ställe.

Övriga avgifter

När du tar ett lån så tillkommer en uppläggningsavgift på 495 kr, detta är en engångssumma. Aviavgiften ligger på 35 kr/mån, det är det enda du kan förvänta dig att betala utöver dina inbetalningar på ditt lån.

Om Lån & Spar Bank

Det är en relativt ny bank och långivare på den svenska marknaden men de har en lång historia i Danmark. Där banken startade som en folkrörelsebank helt tillbaka i år 1880. Även på den svenska marknaden har de fokus på samarbeten med föreningar som Villaägarnas Riksförbund och Hyresgästföreningen. Är du medlem i en av de föreningar som banken samarbetar med får du ännu bättre ränta och förmånligare lån.

Det kan vara riktigt skönt att samla både lån och sparande på samma plats så du inte har så mycket att hålla koll på. Är du dessutom medlem i en av deras samarbetsföreningar finns det mycket att spara på att välja Lån & Spar Bank som din långivare. Om du vill läsa vad deras kunder tycker om dem kan du läsa deras omdömen på Trustpilot.

 

notifyImg Ansøg nu

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena

user

Email

Mobil

Nya låneerbjudanden väntandes!

user

Email

Mobil