Morebanker visar reklam för lånegivare och mottar provision för att förmedla lån.

Brocc - Är det billigast och bäst för dig?

Är ett lån från Brocc bäst och billigt för dig? Undersök vad som blir billigast för dig genom att jämföra lån nedanför!

Därför kan du tryggt använda Morebanker.se

På Morebanker.se arbetar vi för att ge dig den perfekta överblicken över dina lånemöjligheter. Vi rangordnar de olika lånen efter faktorer som popularitet, lånevillkoren och vår provision. Vi kompenseras för att vi skickar kunder till partners. Läs mer


Brocc erbjuder förmånliga lån

Det finns stunder i livet när man behöver extra kapital, till exempel när det öppnar sig en möjlighet man inte vill säga nej till. Det kan gälla en långresa, en renovering eller kanske en investering som kan ge framtida avkastning.

När du är ute efter att låna pengar smidigt och bekvämt är Brocc ett tryggt val för kreditlån eftersom banken inte har några dolda kostnader och står för transparens.

Brocc är en unik bank så till vida att du lånar pengar från olika privatpersoner i stället för en traditionell bank. Det innebär att det är privatpersoner som erbjuder kapitalet.

Låna pengar med Brocc

Det går fort att ansöka om pengar på Brocc. Du loggar in med bank-id och fyller i ansökan enkelt och smidigt online. Oftast hör banken av sig med några kompletterande frågor i samband med ansökan. Det finns så klart vissa kriterier du måste uppfylla som att du måste vara över 20 år, ha bott i Sverige i 3 år, ha en månadsinkomst på över 12 000 och inte ha några betalningsanmärkningar. De vill också veta syftet med lånet.

Du kan enkelt bilda dig en uppfattning om lånekostnaden genom att dra i reglaget och se vad lånesumma kontra nedbetalningstid blir. Som max kan du ha en återbetalningstid på 180 månader. Om du har medsökande på lånet kan det påverka räntan positivt, eftersom banken då har ytterligare en intäkt att ta med i beräkningen.

Du kan ansöka om samlingslån vilket är uppskattat då du kan samla gamla lån och krediter i ett hopbakslån med en lägre, förmånlig ränta. Det finns också möjlighet till ett billån. Många tar dessutom lån när de ska betala kontant vid köp av en bil på andrahandsmarknaden.

När din ansökan är godkänd får du utbetalning till ditt konto relativt snabbt.

Ett lån på Brocc är ett så kallat peer-to-peer-lån som blir allt vanligare. Det är möjligt tack vare teknologins hjälp som matchar låntagare och långivare på en digital plattform. Samtidigt är det mycket seriöst eftersom det står under Finansinspektionens tillsyn.

Långivarna får avkastning på allt de lånar ut. De kan se andelen av lånet, och amorteringarna men aldrig något om dina uppgifter. Det sker alltså under betryggande sekretess.

Brocc vill belöna sina kunder och som del av deras unika lojalitetsprogram erbjuder de 5% avkastning varje månad på den ränta du betalar på lånet. När du är kund hos Brocc kan du också ta del av ett låneskydd som träder in om du skulle bli sjukskriven eller ofrivilligt arbetslös.

Om Brocc

Brocc har funnits sedan 2016 och har en mission om ett skapa smarta banklösningar utan onödiga mellanhänder. Konsumenterna kan få kontakt direkt och därmed få bättre villkor.

Brocc har väldigt bra omdöme på Trustpilot och en del kunder skriver att handläggningen samt servicen är smidig och snabb.

Vid ytterligare frågor kan du kontakta deras kundtjänst med öppettider mellan 9-20 varje dag. Det finns tyvärr ingen app för kunderna men däremot kan du logga in med Bank-id på mina sidor och se en översikt över ditt lån och dina andra uppgifter.

notifyImg Ansøg nu

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena

user

Email

Mobil

Nya låneerbjudanden väntandes!

user

Email

Mobil