Morebanker visar reklam för lånegivare och mottar provision för att förmedla lån.

Bluestep - Är det billigast och bäst för dig?

Vi har sammanställt de bästa långivare så att du kan jämföra innan du lånar - och spara pengar på ditt lån. Jämför nedan och sök gratis.

Därför kan du tryggt använda Morebanker.se

På Morebanker.se arbetar vi för att ge dig den perfekta överblicken över dina lånemöjligheter. Vi rangordnar de olika lånen efter faktorer som popularitet, lånevillkoren och vår provision. Vi kompenseras för att vi skickar kunder till partners. Läs mer


Låna pengar med Bluestep bank lån

Det som skiljer Bluestep Bank från andra långivare är drivkraften att försöka hjälpa till när andra banker säger nej. Du behöver till exempel inte ha en tillsvidaretjänst, utan det räcker med att du är vikarie, egenföretagare eller projektanställd.

Låneprocessen från ansökan till utbetalning är inte speciellt lång och krånglig när det gäller Bluestep Finans.

De erbjuder lån upp till 350 000. Minsta lånebelopp är 10 000. Eftersom lånet är utan säkerhet måste du inte sätta bostaden i pant.
När du ansöker om lån får du ett erbjudande med aktuell ränta. I samarbete med detta tas en kreditupplysning via UC. Om du vill få lägre ränta kan det vara en god idé att ha en medlåntagare då banken kan ta höjd för två inkomster. Dessutom kan det löna sig att samla lån och krediter i ett hopbakslån. Banken ser det positivt att du nu bara har ett lån att förhålla dig till. Om det skulle vara så att du får bättre ränta någon annanstans kan du förhandla med Bluestep som gärna försöker matcha det andra erbjudandet.

För att du ska få söka hos Bluestep finns vissa regler att förhålla sig till. Du ska vara över 21 år och folkbokförd i Sverige sedan ett år tillbaka. Du måste ha en månadsinkomst på minst 12 000 kronor och inte ha en skuld hos Kronofogden.

Gamla betalningsanmärkningar är däremot inget problem, då banken ser till din situation här och nu.

När du sökt om lån som beviljats tar det inte långt förrän du får en utbetalning till ditt konto.

En tjänst som Bluestep har är ett förmånligt lån för de över 60+, som heter Kapitalfrigöringskredit. Lånet frigör kapital för den som redan äger sin bostad. Man kan låna pengar med bostaden som en form av garant utan att behöva sälja den. Det gör att man kan få pengar till att förverkliga drömmar och mål med en gång.

 

Bluestep Bank, specialicter på bolån

Bluestep Bank har specialicerat sig på bolån och skiljer sig från andra banker eftersom de tar hänsyn till varje kunds unika situation. 

 

Om Bluestep bank

Bluestep Bank grundades 2005 och har hjälpt många kunder till en bättre ekonomisk situation. Förutom bolån och kreditlån erbjuder de också sparande med en fördelaktig ränta. Bankens ledord är att se till individens förutsättningar och i deras kundtjänst har de människor som kan kommunicera på 20 olika språk.

Kundtjänst har öppetider måndag-torsdag: 9-18 samt fredag: 9-17.Kontakta dem gärna vid frågor och funderingar, eller läs mer under fliken ‘Kunskapsbanken’. Du kan också få en tydligare bild om du läser om dem på Trustpilot.

notifyImg Ansøg nu

Registrera dig för att se de bästa lånemöjligheterna

Email

Mobil

Fortsätt utan att ange e-post

Nya låneerbjudanden väntandes!

user

Email

Mobil