MoreBanker

Nordiclån - Är det billigast och bäst för dig?

Behöver du ta ett lån? Jämför andra alternativ till Nordiclån för att hitta det lån som blir billigast för dig. 

- Läs mer -Högkvalitativa lån hos NordicLån

Vad är viktigt att tänka på när man är intresserad av att ta ett lån? Kanske är det den effektiva räntan, hur lång återbetalningstiden är, hur villkoren ser ut eller huruvida man kan skräddarsy sitt lån eller inte. Hos NordicLån har man lyckligtvis nog en lång rad fantastiska möjligheter när man väl har bestämt sig för att ansöka om ett lån. Välj själv både lånebelopp och återbetalningstid för att få den typen av lån som passar en helt perfekt. De möjliga lånebeloppen ligger på mellan 10 000 kr och 50 000 kr medan återbetalningstiden kan ligga på mellan 12 och 60 månader – det bestämmer man helt själv.

Att ansöka om lån hos NordicLån

En stor fördel med NordicLån är att man själv bestämmer vad man vill använda sitt lån till samtidigt som man även kan få ett skräddarsytt lån efter ens individuella behov. Att låna hos NordicLån gör man genom att först av allt fylla i en låneansökan där man bestämmer sitt lånebelopp. Valmöjligheterna som man har är lån på mellan 10 000 kr och 50 000 kr. Sedan är det dags att välja hur länge man vill betala av på lånet innan hela beloppet är tillbakabetalat. Här kan man välja mellan 12 och 80 månader. När allt detta är bestämt är det dags att ange namn, personnummer, bankkontonummer och ytterligare uppgifter som NordicLån behöver för att kunna bevilja lånet.

Efter att man har klickat på ”Ansök om lån nu” måste man bevisa att man är den som man utger sig för att vara, och detta göra man genom att använda mobilt BankID. En kreditupplysning kommer sedan att tas för att säkerställa att allt är på sin plats och att man uppfyller NordicLåns krav. Om man får sitt lån beviljat kommer man att få pengarna på kontot senast en vardag senare.

Varför välja NordicLån?

En stor fördel av att välja NordicLån när det är dags att låna pengar är att månadskostnaden är fast. Vilket lånebelopp och återbetalningstid som man har valt kommer att spela en ganska stor roll i vad ens månadskostnad blir, men oavsett vad är det en fast månadskostnad. På så vis kan man planera sina månader bättre och veta exakt hur mycket pengar som kommer in samt går ut. En ytterligare fördel av att satsa på NordicLån är att det är upp till en själv om man vill betala in mer pengar varje månad än vad månadskostnaden ligger på. Detta gör man helt utan avgifter, och om man känner för det kan man återbetala hela lånet omedelbart.

Ingen säkerhet krävs av låntagaren

Om man tidigare har ansökt om ett lån hos någon av storbankerna har man säkerligen stött på kravet om säkerhet. Vad detta betyder är att man måste uppvisa en säkerhet (såsom ett fordon, bostad eller värdefull ägodel) som banken kan beslagta om det är så att man inte kan betala tillbaka lånet. Det är dock långtifrån alla som har någon säkerhet att uppvisa, och detta behöver man heller inte oroa sig för när man lånar pengar hos NordicLån. Här krävs ingen säkerhet av låntagaren, så det är bara att skicka sin låneansökan omedelbart.

Att tänka på innan man lånar

Innan man tar beslutet att låna pengar bör man ha några punkter klara för sig. Om man exempelvis redan har en skuld som ligger hos Kronofogden bör man betala denne innan man överväger att ansöka om ett nytt lån. Detta är så att skuldberget inte ska fortsätta att växa utom all kontroll. Därtill måste man vara säker på att ens inkomst räcker varje månad. Gör upp en budget och se hur mycket pengar som blir över efter alla de viktigaste utgifterna, och på så vis kan man ta reda på om det är lämpligt att ta ett lån eller om man bör vänta på att ens ekonomi ska bli mer stabil. Så länge man har dessa punkter i åtanke och vet att man kan klara av att betala tillbaka på ett galant sätt så är det inga problem att ansöka om ett lån redan idag.

Skriv din email för att få fler billiga lånerbjudanden från oss.


Fortsätt utan att ange e-mail

Villkor