MoreBanker

KREA - Är det billigast och bäst för dig?

Om du letar efter ett förmånligt företagslån så kan Krea lån vara tjänsten för dig.

- Läs mer -Om du vill ta ett Krea lån

Om du letar efter ett förmånligt företagslån så kan Krea lån vara tjänsten för dig. Läs vidare för att se vilka typer av lån Krea erbjuder. På Krea.se får du hjälp med att jämföra olika företagslån och hämta in de mest förmånliga erbjudandena för företagslån. Ränta på företagslånet sätts utifrån ditt företags historik, nuvarande förutsättningar och framtida möjligheter att betala tillbaka. Du väljer även amorteringstid. Genom Krea kan du jämföra olika alternativ från olika långivare och Kreas kundtjänst finns även till hands för att hjälpa dig göra det bästa valet för ditt företags situation.

Det betyder att du kan låna pengar som ditt företag behöver för exempelvis en investering eller renovering enkelt och effektivt, utan att behöva boka in långa möten på banken. Även nystartade bolag kan få lån, vilket kan vara en bra lösning för många nya företagare.

 

Så kan du låna pengar med Krea lån

Du kan enkelt fylla i en ansökan online på krea.se. Ju mer information om ditt företag du kan ge genererar generellt fler och bättre låneförslag. Du är välkommen att kontakta kundservice om du har frågor. Långivare återkommer med låneförslag inom 2 arbetsdagar och så kan du med Krea lån enkelt jämföra förslagen och välja det som passar ditt företag bäst. Därefter skriver du under kontraktet med Krea lån och kan i många fall ha pengarna på kontot redan samma dag. Låneansökningen är kostnadsfri och inte bindande och det krävs aldrig betalning förrän du bestämt dig för låneförslag. Lånet kan alltid väljas att betalas av i förtid, antingen som helhet eller i delbetalningar. Dessa möjligheter framgår tydligt också när du väljer mellan dina olika låneförslag.

 

Vad krävs för att få ett Krea lån?

För att ansöka om ett Krea lån krävs det att du har ett registrerat Aktiebolag, Handelsbolag, Ekonomisk förening, Kommanditbolag eller Enskild firma. I de flesta fall krävs det också att det inte är något skuldsaldo hos kronofogden, men Krea lån har enstaka långivare som accepterar skuld från Skatteverket hos Kronofogden. När du fått och godkänt ett lånförslag så kan du räkna med en snabb utbetalning på företagskontot. Krea är en bra och effektiv lösning när du behöver låna pengar för ditt företag.

 

Varför välja Krea för företagslån?

För ett företag så påverkas kreditvärdigheten av antal kreditupplysningar som görs under en tidsperiod. Genom att Krea inhämtar enbart en kreditupplysning som så delas med till upp till tjugo olika potentiella långivare så påverkar detta inte borgensmannens eller företagets kreditvärdighet. Det gör det säkrare att hämta olika lånförslag, digitalt och utan dröjsmål.

 

Om Krea

Krea finans har funnits sedan 2018 och har hjälpt tusentals av företagare att jämföra och finna de bäsat lånen sedan dess. Krea är registrerade hos Finansinspektionen. På Krea kan små och medelstora företag enkelt ansöka, jämföra och ta lån från flera långivare helt digitalt. På så sätt får du det bästa lånealternativet. Krea har ett gott omdöme med ett Trustpilot score 4.5/5 och många nöjda kunder. För dig som vill kontakta Krea kan du chatta direkt med kunnig kundtjänst på deras hemsida, eller kan du kontakta på e-post eller telefon under öppettiderna.

Skriv din email för att få fler billiga lånerbjudanden från oss.


Fortsätt utan att ange e-mail

Villkor