MoreBanker

Klara Lån - Är det billigast och bäst för dig?

Klara Lån: smålånsförmedlare med eller utan UC

Detta är en låneförmedlare för dig som behöver ett mindre lån. De hanterar lån utan UC på upp till 30 000 kr och lån med UC upp till 200 000 kr. Det som gör företaget speciellt är att de förmedlar lån utan UC och använder sig istället av andra kreditupplysningsföretag vid smålån. De jobbar dessutom väldigt snabbt och hittar 20 passande lån till dig på en kvart, helt kostnadsfritt.

- Läs mer -Låna pengar med Klara Lån

Det spelar ingen roll för Klara vad du ska låna till det finns många anledningar till att låna och du behöver inte berätta varför. Klara Lån är inte som en bank där allt ska analyseras och värderas. Så oavsett om det är till en ny cykel eller till din drömresa kan du hitta en långivare som inte ställer frågor om ditt privatlån. Du kan med deras hjälp hitta det bästa privatlånet för dig genom att jämföra flera möjligheter.

Smålån utan UC

Det låter kanske lite för bra för att vara sant men ja du behöver inte genomgå en kreditupplysning hos UC om du lånar under 30 000 kr. Vid mindre summor används endast långivare som tar dessa upplysningar genom andra företag som Bisnode eller Creditsafe. Enligt lag ska en kreditupplysning alltid göras vid lån men att inte använda sig av Upplysningscentralen kan vara förmånligt för dig. Anledningen är att för många kreditupplysningar hos Upplysningscentralen kan göra att dina chanser för god ränta försämras markant.

Ska du ansöka om ett lån på mer än 30 000 kr kommer det endast tas en UC på dig trots att du kommer få erbjudanden från flera långivare.

Betalningsanmärkningar

Du kan få hjälp med ett lån om du har betalningsanmärkningar. Men om du har skulder hos Kronofogden kan ditt lån inte förmedlas av Klara Lån.

Krav till lånansökaren

·       Du är över 18 år gammal.

·       Din årsinkomst ligger på minimum 100 000 kr.

·       Du är folkbokförd i Sverige.

·       Du har ingen skuld hos Kronofogden.

Ränta och utbetalningar

Företaget styr inte räntan då de endast är låneförmedlare. Den räntan långivarna kan erbjuda dig framgår från deras erbjudande som följer den ansökan du skickat in. Jämför alla låneerbjudande du får för att vara säker på att hitta det som passar dig bäst.

Även utbetalning sker i samarbete med den långivare du väljer. Hur lång tid du ska vänta på pengarna framgår av de erbjudande du får. De allra flesta utbetalar ditt lån samma dag eller dagen efter du accepterat erbjudandet.

Om Klara Lån

Klara Lån är inte en långivare men hjälper dig att hitta den som passar dig allra bäst genom att jämföra 20 olika lån med en enkel kreditupplysning. Sedan 2017 när företaget etablerades har de arbetat för att förmedla det bästa till sina kunder. De har också fått väldigt bra omdömen för det och har mycket nöjda kunder. Vill du läsa omdömena själv kan du hitta de på Trustpilot.

Klara är den perfekta låneförmedlare till dig som vill ta ett mindre lån men vill kunna jämföra det som erbjuds. Genom att jämföra kan du hitta det bästa lånet för dig och vara säker på att du träffat rätt beslut.

Skriv din email för att få fler billiga lånerbjudanden från oss.


Fortsätt utan att ange e-mail

Villkor