MoreBanker

Consector - Är det billigast och bäst för dig?

Behöver du låna pengar? Då är det en bra idé att jämföra långivare innan du lånar, på så sätt kan du hitta ett billigare lån. 

- Läs mer -Privatlån, bolån och billån

Med hjälp av låneförmedlaren Consector kan man ta ett privatlån, billån eller bolån idag till låga räntor. Oavsett om man behöver låna 10 000 kronor eller 600 000 kronor finns Consector där för en genom att förse en med låneerbjudanden från upp till 30 olika banker och kreditinstitut. Privatlånen har en ränta från 2,9 % medan bolånen har en ränta från 1,09 %, helt fantastiska villkor för de som är på jakt efter det perfekta lånet. Besök Consector idag och skicka in en ansökan som enbart tar någon minut att fylla i.

Hos Consector kan man ansöka om både bolån, billån samt blancolån – numera under benämningen privatlån. För att få ansöka om lån genom Consector måste man vara minst 18 år, vara folkbokförd i Sverige och ha en inkomst på minst 120 000 kronor varje år, med andra ord 10 000 kronor i månaden. Om det är ett privatlån som man är ute efter kan man ansöka om ett lån på mellan 10 000 kronor och 600 000 kronor med en avbetalningstid på mellan 1 och 15 år.

När det kommer till bolån måste man se till så att man själv kan lägga in en kontantinsats på 15 % av bostadens värde medan man lånar upp till 85 % av bostadens värde. Sist men inte minst erbjuder Consector billån, och likt privatlånet kan man även här låna mellan 10 000 kronor och 600 000 kronor med en återbetalningstid på mellan 1 och 15 år.

 

Samla lån

Lån tas inte alltid enbart för ren konsumtion eller husköp, utan kan dessutom användas för när man vill samla lån. Man har kanske för närvarande ett antal mindre lån från olika långivare som man betalar av på varje månad, och för att enkelt betala av dessa lån kan man ta ett större lån hos Consector. Ett stort lån kommer i de flesta fall att ha en lägre ränta än många små lån, så varför inte ta ett större lån hos Consector och betala av smålånen.

 

Att ansöka om lån

Det är mycket enklare än man kanske tror att ansöka om ett lån genom Consector. Om man försöker att ta ett lån genom storbanken tvingas man att delta i möten för att övertyga dem om att lånet är väl motiverat, en process som kan ta en ganska lång tid. Om man dock istället ansöker om lån via Consector behöver man enbart fylla i en snabb ansökan, låta Consector ta en kreditupplysning och därefter får man låneerbjudanden från upp till 30 banker och kreditinstitut. Ansökningsformuläret finner man på Consectors hemsida, och när man väl har blivit godkänd betalas lånet ut på bara några minuter.

Skriv din email för att få fler billiga lånerbjudanden från oss.


Fortsätt utan att ange e-mail

Villkor