MoreBanker

Bynk - Är det billigast och bäst för dig?

Här kan du jämföra andra långivare innan du lånar - så att du kan hitta det som är bäst och billigast för dig!

- Läs mer -Låna pengar med Bynk

Bynk är en av marknadens mer innovativa låneföretag som har gott omdöme från kunder och som även kommer med en finurlig bank. De erbjuder en rad flexibla lösningar som kan anpassas efter dina behov.

Det här har snabbt blivit en av de större aktörerna på marknaden, inte minst bland yngre låntagare som vill ha mer kontroll över sitt lån, samtidigt som det gärna ska skötas digitalt och snabbt.

När du tar ett lån hos Bynk kan du ansöka om allt mellan 10 000 och 300 000 kronor. Du kan ha ditt lån under 3 till 12 år. Det är däremot väldigt fritt att ha ett lån hos företaget och du får fritt avbetala det hur snabbt du vill.

Bynk lån kommer även i formen av kredit om du föredrar det. På så vis kan du låna pengar när du känner för det och du får mer kontroll över lånet på så vis. Du kan till exempel använda det som en form av buffert där du gör en utbetalning när det behövs.

Bortsett från att låna pengar, kan du också ansöka om ett kort. Med det kortet får du fria uttag i utlandet och 0 kr i avgift. Det här kan vara bra för den som vill ha ett smidigt betalkort som går att använda i de allra flesta situationer.

Om Bynk

Bynk grundades 2016 och består av bland annat innovativa entreprenörer och ledare inom fintech. Företaget ägs av bland annat Schibsted och LMK, två stora bolag inom ekonomiska tjänster här i Sverige som bland annat är involverade i företag som Lendo, Prisjakt och Blocket.

Låneföretaget har 4 av 5 stjärnor hos Trustpilot, en god indikation på att det är en seriös aktör. Vidare kan du kontakta Bynk när du vill genom Facebook Messenger, Telefon eller Email. Deras öppettider är dygnet runt vilket gör det lätt att komma i kontakt med företaget.

Bynk app

Det Bynk är mest känt för är appen. När du tar ett lån hos det här företaget slipper du strula med komplicerade dokument eller ansökningsprocesser. Istället kan du sköta allting direkt via din smartphone. Där kan du anpassa lånet, ändra avbetalningstiden och även utöka lånet. Det går också att kontakta företaget direkt via appen.

Du kan bland annat använda lånet för att samla lån och dyra krediter. Det går även att använda deras tjänster helt gratis om du betalar tillbaka inom 14 dagar. Allt det här går att sköta via deras app, vilket gör det smidigt, snabbt och enkelt.

Andra saker du kan göra med deras app är att se över din betalningshistorik. Det här ger dig en bättre översikt och gör det enklare att sköta allting rätt. Det går även bra att betala in extra till lånet om du vill det, vilket såklart sänker räntan och dina totala kostnader för lånet.

Mobilappen är smidig och ger dig mer kontroll över ditt lån, vilket också är en av faktorerna till att företaget har blivit väldigt populär på kort tid, trots att man endast har funnits på marknaden i ett par år.

Skriv din email för att få fler billiga lånerbjudanden från oss.


Fortsätt utan att ange e-mail

Villkor